Renault Megane: Megane ruiten sproeier

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Beste allemaal,

ik heb zojuist een renault megane coupé 1.6, nou wou ik laatst mijn ruiten sproeier voor gebruiken en zit hier heel weinig kracht op... bij de bijrijderskant sproeit hij wel normaal met druk maar bij mijn kant en het net een slappe pis straal... om het zo maar even te verwoorden wat kan ik hier aan doen? zit er een kabel misschien niet goed is hij vies of zeggen jullie vervangen die slang omdat het niet veel moeite is? ik weet het niet zekering net vervangen iig.

Met Vriendelijke Groet,

Maurice Rietveld!

Reflexspray

Geplaatst door Reflexspray , lid sinds 9 jaar geleden

2 Reacties

limbra, 9 jaar geleden

Gezien de vorst periode van nu , denk ik eerder aan ijsvorming in de slang / sproei kop , waardoor de sproeistraal belemmerd wordt .
je zou eventueel de sproeiopening van de sproeikop door kunnen prikken met een dunne naald ,

contoleer daarna ff of het sproeikopje nog in de juiste stand staat (dus op de goede plaats tegen de raam spuit)
aangezien het sproeikopje versteld kan worden.

als dat niet helpt , kun je ook ff met een fòhn de sproeikop verwarmen , zo weet je zeker als het om ijsvorming gaat of niet.

Ramjod PRO, 9 jaar geleden

Slangetje niet ergens geknelt?
Hoe sproeit dze wanneer beide slangetjes los zijn van het kopje is de straal gelijk?
Zoja zit het probleem in je kopjes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.