Renault Megane: Megane wil plots niet starten

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1,4

Hallo , plotseling van het een op andere moment wil onze megane classic niet meer starten , al verschillende dingen gelezen d.m.v. zoekfuntie en bij bdp sensor ontdekt dat na gefrutsel aan kabelboom de auto wou aanslaan maar loopt niet regelmatig , denken aan kabelbreuk maar nu hebben we de volgende vraag :\
Bij vervangen van BDP sensor met stekker en draad , waar moet ik de draad dan op aansluiten ?
is er iemand die weet naar welke aansluitingen de bdp sensor gaat zodat we even een bypass kunnen maken om te zien of probleem dan over is . Alvast vriendelijk bedankt , wilfred

brentjaccowienk

Geplaatst door brentjaccowienk (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

biged1971 (0) PRO, 16 jaar geleden

de bdp sensor vervangen en de kabel er ook bij kopen de stekkers zijn veranderd dus past het niet meer, je knipt de stekker eraf net na de stekker zorg er wel voor dat je een stukje draad over houd na de stekker.
dit omdat je dan kan bepalen welke kleur waar zat, kleuren van oude stekker en nieuwe stekker zijn niet het zelfde vandaar, mocht je de draden omdraaien doet hij niets.
draden mooi solderen en aftapen of met de krimp stekkers verbinden die erbij zitten deze maak je warm met je aanstekker .

brentjaccowienk (0), 16 jaar geleden

Vandaag de stekker vernieuwd aan de kabel , gesoldeerd en met krimpkaus en probleem opgelost .
Bedankt voor het advies , wilfred

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.