Renault Megane: versnellingsbak

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19dti

Geachte lezers,hebben hier een megane staan die vaststaat in de 1ste versnelling,tevens brand nu de achteruitrij lamp,hebben de zender er uitgehaald maar blijft in de 1 staan,ook met geweld er niet uit te krijgen,heeft het zin om achter de deksel te kijken of moet de bak uit elkaar.

bvd

Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 PRO , lid sinds 17 jaar geleden

5 Reacties

abc PRO, 13 jaar geleden

deksel verwijderen en dan in de vrij zetten en een andere achteruitrijscakelaar monteren i

Hans4045 PRO, 13 jaar geleden

Heb de deksel verwijdert en geprobeerd hem in de vrij te zetten,maar dit lukt niet,gaat dit zwaar of zo,en welke as zou ik moeten hebben,heb op allemaal met een stuk hout en een hamer getikt maar geen resultaat,wat zou er anders aan de kunnen zijn.

bvd,
Hans l

willyvan PRO, 13 jaar geleden

as van de achteruit op zijn plaats trekken als deksel eraf is zoals abc zei

janneman 1968 PRO, 13 jaar geleden

je moet de dikste as hebben achter de deksel deze moet je als hij niet gelijk zit met de bak uit trekken via het gat naast deze as en als hij uitsteekt deze zacht naar binnen tikken

Hans4045 PRO, 13 jaar geleden

Kon de assen niet in beweging krijgen,bak uit elkaar en er was een gaffel over de vork geschoten,deze was uitgesleten,duidelijk zichtbaar,bak er weer onder en schakelt weer.

Allen bedankt voor het meedenken

Gr
Hans l

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.