Renault Megane: versnellingsbak

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19dti

Geachte lezers,hebben hier een megane staan die vaststaat in de 1ste versnelling,tevens brand nu de achteruitrij lamp,hebben de zender er uitgehaald maar blijft in de 1 staan,ook met geweld er niet uit te krijgen,heeft het zin om achter de deksel te kijken of moet de bak uit elkaar.

bvd

Hans l

Hans4045

Geplaatst door Hans4045 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

abc (0) PRO, 16 jaar geleden

deksel verwijderen en dan in de vrij zetten en een andere achteruitrijscakelaar monteren i

Hans4045 (0) PRO, 16 jaar geleden

Heb de deksel verwijdert en geprobeerd hem in de vrij te zetten,maar dit lukt niet,gaat dit zwaar of zo,en welke as zou ik moeten hebben,heb op allemaal met een stuk hout en een hamer getikt maar geen resultaat,wat zou er anders aan de kunnen zijn.

bvd,
Hans l

willyvan (5) PRO, 16 jaar geleden

as van de achteruit op zijn plaats trekken als deksel eraf is zoals abc zei

janneman 1968 (0) PRO, 16 jaar geleden

je moet de dikste as hebben achter de deksel deze moet je als hij niet gelijk zit met de bak uit trekken via het gat naast deze as en als hij uitsteekt deze zacht naar binnen tikken

Hans4045 (0) PRO, 16 jaar geleden

Kon de assen niet in beweging krijgen,bak uit elkaar en er was een gaffel over de vork geschoten,deze was uitgesleten,duidelijk zichtbaar,bak er weer onder en schakelt weer.

Allen bedankt voor het meedenken

Gr
Hans l

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.