Renault megane II: megane II Start slecht

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: k9k 722

mijn auto heeft sinds een paar dagen bij de eerste start nogal wat aanloop problemen, de auto start slecht maar loopt daarna eigenlijk de hele dag goed.
Maar wanneer de auto weer een poosje stil gestaan heeft dan weer het zelfde probleem.
De gloeibougies zijn vervangen en heb ook al een andere rekeneenheid geprobeerd maar dit alles zonder resultaat.
Verder loopt de motor goed stationair en heb ook voldoende vermogen en heb ook geen last van rook of idd

mvg andré

Andre380

Geplaatst door Andre380 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

markievandetuftufclub (0), 16 jaar geleden

heb je je kleppen al laten stellen...? dat wil ook veel helpen.... En hoe beschrijf je het startprobleem niet aanslaan of met wat horten en stoten.... ???

Andre380 (0), 16 jaar geleden

Het starten gaat inderdaad met horten en stoten en moet meestal 2 a 3 keer starten slaat hij aan en is het na 30 seconden lopen goed

markievandetuftufclub (0), 16 jaar geleden

waarschijnlijk je dieseldruk je verliest ergens druk door een lek... Daardoor trekt er lucht in je leidingen en lucht is beter samendrukbaar vandaar het verschil bij warm wel goed starten. Kijk eens bij je balgje of er druk genoeg op staat..... of dat je veel moet pompen voor genoeg druk. Vaak zijn je retourleidingen van je verstuivers/ injectie lek. En heb je je kleppen ook al recent laten stellen? Is namelijk ook erg van belang voor het goed lopen en starten van je auto als alles koud is kan de speling iets te groot of te klein zijn voor een goede motorloop...

Andre380 (0), 16 jaar geleden

Nee heb ze niet laten stellen kan ik even vragen, maar hebben deze auto's niet zelf stellende kleppen?

markievandetuftufclub (0), 16 jaar geleden

hydraulische kleppen zou goed kunnen ( even overheen gekeken) bij de nieuwere autos grote kans dat dat zo is en dan hoef je daar niet naar te kijken..........

Andre380 (0), 16 jaar geleden

Het probleem is opgelost. Heb de retour opbrengst van de verstuivers gemeten en daaruit bleek dat de verstuiver van de eerste cilinder niet meer goed was. bij de dealer nieuwe laten plaatsen start en loopt weer als een zonnetje.

pacman (0), 16 jaar geleden

Je hebt een andere rekeneenheid geprobeerd??? Je bedoeld de reken eenheid inspuiting?

Andre380 (0), 16 jaar geleden

ik bedoel met de rekeneenheid de module die het voor en na gloeien regelt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.