Renault Kadjar 2017: Melding portier open

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Benzine, Motorcode: H5F F4, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 96

Sinds gisteren geeft onze kadjar tijdens het rijden een licht en geluidswaarschuwing dat er een portier open zou zijn. Deze melding gaat gepaard met de elektrische klik die je ook hoort bij het openen en afsluiten van de auto.

Overigens doet de melding zich alleen voor op het moment dat de auto een bocht naar rechts maakt. Bij gewoon rechtdoor en een bocht naar links doet het probleem zich niet voor.

Overigens zijn alle deuren wel gewoon volledig dicht maar toch krijgen we de waarschuwing. Iemand een idee???

aatalex

Geplaatst door aatalex (50) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kadjar? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

11 maanden geleden - memos

Wellicht toch een los contact in je linker portierslot of dat het switchcontactje wat blijft hangen. Zou het slot eens proberen te smeren en een paar keer hard dichtsmijten om het contactje los te krijgen. Anders wordt het wsl een nieuw slot.

    Blijkbaar sloot het rubber dat over de open/dicht schakelaar zat niet goed genoeg aan (1 mm).
    Heb nu, tijdelijk de ruimte tussen het rubber en de schakelaar opgevuld en zal een nieuw rubber omhulsel bestellen. - aatalex (50), 11 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kadjar of stel zelf een nieuwe vraag.