Renault 19: Mijn koelwater fan slaat niet aan ,temparatuur loopt op

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Mijn koelwater fan slaat niet aan en mn teparatuur loopt op . Ik heb de fan al nagekeken die werkt gewoon als je er stroom op zet. De thermostaat in de radiator is ook vernieuwd. Die van het blok moet ik nog nakijken. En weet iemand hoe je kan zien of de koelwater pomp het wel doet ?? graag op een makelijke manier!Ik heb de auto zo gekocht er is wel wat met het koelsysteem gebeurd want ik zie overal roestwater ( geknalde slang ? ) Ik hoor graag wat van jullie

groet Ray

chabby64

Geplaatst door chabby64 (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault 19? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Restless (0), 17 jaar geleden

In het verleden heb ik dit ook gehad met een Renault 16. Probleem is dat er luchtbellen in het systeem zitten waardoor de sensor in de radiateur voor het aansturen van de fan niet goed werkt. Een Renault 16 had de raditeur laag geplaatst t.o.v. de motor waardoor het ontluchten lastig was. Door de voorwielen op een verhoging te rijden, lukte het.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault 19 of stel zelf een nieuwe vraag.