Renault Clio: mistlamp

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9

Ik heb een clio diesel 1.9 waarvan de mistlampen het beide niet doen( zitten er 2 in ). De lampen zijn beide goed de zekering ook. Ik heb de schakelaar omgewisseld met een goeie en deze werkt ook niet. Nu is mijn vraag ik wil het graag doormeten. Maar welke is de voeding. De schakelaar heeft 5 aansluitingen zwart is volgens mij massa blauw gaat naar het dashbord mogelijk dashbordverlichting??? paars gaat naar de zekering daar komt groen vandaan maar er gaat ook en groen vanaf de schakelaar en grijs gaat naar achter naar de lampen. Wie heeft er nog meer mogelijke tips wat het zou kunnen zijn? Ik heb een trekhaak maar de pen 2 is niet aangesloten op de stekker doos. Dus de pen voor het mistachterlicht is niet afgetapt en er zit ook geen pal in de doos.

markievandetuftufclub

Geplaatst door markievandetuftufclub (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

markievandetuftufclub (0), 15 jaar geleden

heeft niemand een idee...? Er staan ook nummers op de schakelaar maar welke wat is weet ik niet. Ik denk dat ik helemaal geen voeding heb maar welke dat is weet ik niet. En zit er tussen de mistlampen achter een relais..?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.