Renault Clio: airbagstoring

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5dci

renault clio heeft een permanente storing in de airbag B1006 startschakeling 2 frontairbag passagierskant onderbreking ik heb de stekkers al losgehad op de airbag en schoongemaakt maar hier zie ik niks aan zit er verder ergens nog een stekkerverbinding in de kabelboom naar de regeleenheid toe of is er een defect in de airbag of regeleenheid?, ik heb geen meetgegevens om de weerstand te kunnen controleren van de airbag of computer

silvan1

Geplaatst door silvan1 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 15 jaar geleden

Universele testers en dit merk gaan niet samen. Als je zeker weet dat je storing in de passagiersairbag zit, dan kan je de stekker in de rechter A-stijl kontroleren en de bedrading naar de schakelaar van de passagiersairbag. deze zit in het rechter portier.

Niet teveel tijd aan besteden!! Beter is om eerst te laten uitlezen bij de dealer.

Jan1954 (0) PRO, 15 jaar geleden

Dit probleem is zeer goed uit te lezen met de Multi-Di@g tester.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.