Renault Espace: moeilijk aanslaan warme motor

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Heb al enige tijd last van aanslaan warme motor bij het starten.
Bij een koude start geen problemen alleen als ik gereden heb en daarna de auto een tiental minuten laat staan en dan probeer te starten dan slaat de motor de ene keer wel aan en de andere keer weer niet.
Nou heb ik gehoord dat het mogelijk kan liggen aan een defecte BDP sensor,klopt dit?
Na herhaaldelijk starten en niet aanslaan, geeft het systeem op een gegeven moment wel een foutcode dat er iets is met de motorolie stand(symbool kannetje met druppel)wat betekend dit?

john1306

Geplaatst door john1306 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Claassens (0), 14 jaar geleden

Goedenavond

Ik heb een grand espace van 1999 met ook een 2.0 liter motor , bij mij is inderdaad de bdp sensor vervangen vanwege het moeilijk aanslaan bij warme motor ,het probleem bleek bij de renault dealer bekend te zijn , helaas kwam ik er pas achter toen de auto helemaal niet meer aansloeg.Maar ja voor een kleine 70.00 euro was hij weer aan de praat en wat denk je het probleem met de warme motor is inderdaad ook verholpen.
Snel vervangen is dus mijn advies.Symbool kannetje heb ik nooit gezien mischien is dat weer een ander probleem.

Groeten

john1306 (0), 14 jaar geleden

Dank je wel voor je reactie,ik laat hem zo snel mogelijk vervangen.

Groet John

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.