Renault Megane: Moelijk tanken

Bouwjaar: 2001

Mijn vader rijdt een Renault Megane 1.6 16v en heeft al vanaf de aankoop moeilijkheden bij het tanken. De tank wordt maar zeer langzaam gevuld en het vulpistool slaat telkens af, echt zeer irritant! De garage zij in eerste instantie dat dit vaker voorkwam en dat hij er maar moet leren leven. Na lang aandringen willen ze bekijken of er iets aan te doen is. Wie heeft soortgelijke ervaringen en weet wat er aan te doen is.

pha

Geplaatst door pha (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ksie (0) PRO, 20 jaar geleden

ontluchtingslang op de tank zit geknikt waardoor ontluchting niet werkt

huublilian (0), 20 jaar geleden

nou ik heb een keer een clio 14 16v uit 2004 meegehad als rent ik heb een kwartier staan tanken telkens sloeg ie af man man wat een ellende. Ik heb hem gewoon vol moeten druppelen

ASAP (0) PRO, 19 jaar geleden

heb ik ook op megane cuope
en nog veel meer

Snuf16 (0), 19 jaar geleden

Dat probleem herken ik ook (Megane Grand Tour van 05-2004).
Ik zou wensen dat dat de enige klacht was, dan zou ik wellicht toch nog tevreden zijn.

PePe (0), 19 jaar geleden

het pistool er niet volledig insteken wil soms ook wel helpen?wel blijven vasthouden dan

Winkey (0), 18 jaar geleden

Heb ditzelfde probleem op mijn Scenic 1.6 van 2001. Wie kan mij vertellen of de bedoelde ontluchtingsslag goed te bereiken is?? Ik heb al wel een andere slang, wit van kleur en ongeveer 1 cm dik achter de rechter binnenbeplating van de kofferbak vrij gemaakt van allerlei knikken en klemzitterij maar dit is volgens mij niet de ontluchtingsslang... Hellup..

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.