Renault Trafic: motor

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 100 dci

3 maanden geleden viel de motor van mijn renault trafic ineens uit het motorblokje ging branden op het paneel heb hem toen naar de garage laten brengen daar bleek dat de brandstofpomp kapot was deze hebben ze vervangen incl 4 nieuwe verstuivers waarvan ze er 1 niet uitkregen deze moest door een bedrijf worden uitgeboort ze hebben toen de kop opnieuw laten vlakken en er een nieuwe injectiepomp ingezet en paking vervangen en de bezine leidingen vervangen. nu hoorden ik van de week een raar geluid uit de motor komen toen ik op de rijksweg reed ik heb hem toen op de vlugstrook gezet en de motor uitgezet ik halde de contactsleutel uit het contact maar toen begon de motor ineens op volle toeren te draaien en kreeg hem niet meer uit er kwam volop witte rook uit de uitlaat het bleek dat die op de olie liep toen deze op was sloeg de motor af mijn vraag is dan ook kan er iets fout gegaan zijn bij de montage van de nieuwe brandstofpomp waardoor dit probleem is door ontstaan. ik weet op dit moment nog niet hoe het met de motor is hij zit niet vast hij gooi hem nog rond of kan ik hem afschrijven.

Wie weet hier antwoord op

bijvoorbaat bedankt voor eventuele reacties

mvg A bothof

addy489

Geplaatst door addy489 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

alfons262 (0) PRO, 15 jaar geleden

motor is bijna zeker op olie gaan lopen,waarschijnlijke oorzaak motorolie aangezogen door turbo.is een beetje een kwaal van deze motoren.1st turbo vervangen inlaattraject incl intercooler goed reinigen.dan kijken of hij nog goed loopt,dit heeft allemaal niets met de brandstofpomp te maken gewoon domme pech dus.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.