Renault Mégane coupé cabriolet 2006: Motor probleem

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: F4R 17, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 99

Mijn vrouw reed met deze auto en tijdens rijden viel vermogen ineens weg en kwam de auto tot stilstand. Toen ze hem wilde starten , ging de startmotor heel snel rond maar de motor niet. Herkend iemand dit? Het is een F4R motor met automaat

PGHjr

Geplaatst door PGHjr , lid sinds 6 maanden geleden

7 Reacties

kaleido 1 PRO, 6 maanden geleden

Weet je zeker dat de motor niet rond gaat , als de distributie riem defect is klinkt het ook zo , geen compressie .

harry4203 PRO, 6 maanden geleden

vrees ook dat de riem geknapt is helaas.

PGHjr, 6 maanden geleden

Ik ga morgen zelf bij de auto kijken en ga dan de bovenste beschermkap eraf halen kijken of de snaar er nog op zit. Dit is toch mogelijk zonder veel te demonteren?

PGHjr, 6 maanden geleden

Als de riem geknapt is is er dan geen veiligheidssysteem dat alle kleppen dicht blijven staan omdat er geen oliedruk is bij de klepstoters?

Heino4267, 6 maanden geleden

Nee, dit is een interfererende motor, dus bij geknapte of overgesprongen distributieriem zijn in elk geval je kleppen krom.

PGHjr, 6 maanden geleden

Dus de meest makkelijke manier is een andere motor monteren

PGHjr, 6 maanden geleden

Vandaag gekeken naar de riem en inderdaad de distributieriem ligt er helemaal af. Misschien heeft er iemand interesse in een Megane cabrio 2006 automaat met lederen bekleding voor €750?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane coupé cabriolet of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.