Renault Mégane Grand Tour 2007: zelf bezineklep vervangen met lpg aansluiting ?

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 82

Ik heb laast de gasslang van de bezinepomp,los gereden,en nu is de aansluitstuk van de gas slang die vast zit op de (afdek klep van bezineklep beschadigt)de slang is en aansluitstuk is niet stuk of beschadigt is dit een eenvoudig klusje om zelf tedoen of wordt dit sterk afgeraden ? er zouden 2 terugslag kleppen moeten zijn waarvan 1 in de slang uiteinde,1 in de lpg installatie ik zou dus in Principe,het veilig kunnen doen?,bij voorbaat dank,voor je response met vriendelijke groet marcel gordijn.

marcelgordijn

Geplaatst door marcelgordijn , lid sinds 5 maanden geleden

1 Reactie

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Rij de tank leeg dan loop je het minste risico , doe het in de buitenlucht goed geventileerde ruimte , laat daarna de reparatie bij een apk keuringsstation op lekkage controleren. , wel een lpg in de tank doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane Grand Tour of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.