Renault Mégane Grand Tour 2007: zelf bezineklep vervangen met lpg aansluiting ?

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 82

Ik heb laast de gasslang van de bezinepomp,los gereden,en nu is de aansluitstuk van de gas slang die vast zit op de (afdek klep van bezineklep beschadigt)de slang is en aansluitstuk is niet stuk of beschadigt is dit een eenvoudig klusje om zelf tedoen of wordt dit sterk afgeraden ? er zouden 2 terugslag kleppen moeten zijn waarvan 1 in de slang uiteinde,1 in de lpg installatie ik zou dus in Principe,het veilig kunnen doen?,bij voorbaat dank,voor je response met vriendelijke groet marcel gordijn.

marcelgordijn

Geplaatst door marcelgordijn (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1610) PRO, 1 jaar geleden

Rij de tank leeg dan loop je het minste risico , doe het in de buitenlucht goed geventileerde ruimte , laat daarna de reparatie bij een apk keuringsstation op lekkage controleren. , wel een lpg in de tank doen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.