Renault Laguna Estate 2013: motor slaat af

Bouwjaar: 2013, Brandstof: LPG, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: M4R D7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Nadat ik merkte dat de motor stationair 1400 toeren bleef draaien, is de gasklep schoongemaakt. Daarna slaat de nog koude motor af als ik bij een kruispunt gas minder en terug schakel naar 1 e versnelling. Na ongeveer 3 kruis punten ongeveer 1500 m, schakelt de motor over op LPG en rij ik de hele dag zonder problemen. Na een maand in de garage gasklep vervangen, echter zonder resultaat, probleem blijft!

wmvdm

Geplaatst door wmvdm (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

oldford (0) PRO, 2 jaar geleden

Lijkt mij een verschil in mengselsterkte tussen LPG en benzine.
Probeer eens het volgende: Op de laatste rit van de dag de laatste 3 a 4 kilometer op benzine rijden.
Gaat de koude start en het opwarmen dan beter?

kaleido 1 (245) PRO, 2 jaar geleden

Wat zegt de garage nu dan , je hebt kosten gemaakt zonder resultaat , op lpg loopt de auto goed, hadden ze kunnen weten dat het niet aan de gasklep ligt , als deze defect zou zijn loopt hij op lpg ook niet goed , hebben ze de auto al eens uitgelezen met de juiste apparatuur ?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.