Renault clio: motor slaat niet aan

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Hallo. Ik heb een clio 1.2 benzine waarvan de motor niet meer wil lopen, ik heb gecontroleerd of deze vonkt dat doet hij wel, gecontroleerd of deze wel inspuit dat doet hij ook wel. maar toch slaat de motor niet aan. wat kan het nog wezen ?

alvast bedankt.

P8324

Geplaatst door P8324 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

meganejan (0), 16 jaar geleden

Ik heb een soortgelijk probleem met een Megane 1,6 1998 gehad na vervanging van de koppakking zie bericht verderop. Ik had de distributieriem niet juist gemonteerd. Dat de merktekens op de riem samenvallen met de merktekens op de poelies is niet voldoende, zie mijn bericht.
Meet ook de accuspanning tijdens het starten deze mag niet onder de 10 volt uit komen. Ik weet niet of dat ook voor een clio geldt maar controleer de bevestiging van de aardklem en massastrip bij de generator.

jappie (0) PRO, 16 jaar geleden

en ook al uit gelezen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.