Renault Kangoo: motor start met moeite

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1461 cm³

beste leden ,
sinds vorige week start mijn motor met moeite het is gelijk dat de baterij te weinig vermogen heeft om de motor rond te krijgen , maar bij het blijven starten verapt de motor van draaien en opeens slaat hij aan en draait hij , dan mag ik hem stil leggen weer starten aankomen en weg , laat ik hem een uur staan of langer heeft hij weer moeite met het rond krijgen van de motor heb de alternator getest bij draaiende motor en geeft 14.5 volt aan , heeft er iemand enig idee wat dit zou zijn ?

patje1967

Geplaatst door patje1967 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

Ralf_Jensen (0) PRO, 10 jaar geleden

Patrick,

In één zin heb je bijna 100 woorden achter elkaar gezet, met 5x een komma-teken. Het is makkelijker te lezen en te begrijpen wat je bedoelt als je wat meer leestekens gebruikt.!

De uitdrukking "verapt de motor van draaien", begrijp ik niet.
Lijkt erop dat je timing niet goed is. Graag wat meer info.

patje1967 (0), 10 jaar geleden

mijn excuus voor de komma tekens maar bij de uitdrukking "verapt de motor van draaien " bedoel ik dat de motor in het begin van het starten met moeite rond geraakt is gelijk dat de accu plat is en na een 10 tal maal rond te zijn geweest versoepelt hij met draaien en slaat hij aan .

Mausx (0), 10 jaar geleden

Kijk even hoeveel volt de accu geeft als je aan het starten bent. als de accu onder het starten in elkaar stort (onder 9 volt komt) dan word het tijd voor een nieuwe accu.

sjaak10918 (0) PRO, 10 jaar geleden

meten van de spanning op de accu polen TIJDENS het starten, onder de 9 a 10 volt komen is de accu niet sterk genoeg. Al geprobeerd te starten met startkabels op een andere accu ??

patje1967 (0), 10 jaar geleden

heb de spanning gemeten van de accu tijdens starten en de voltage zakt tot 6,4 volt , zal de accu zijn zeker dat de geest gegeven heeft

sjaak10918 (0) PRO, 10 jaar geleden

je hebt in post 1 gemeld dat je altenator 14.5 volt geeft (heb je dit ook gemeten op de accu- polen (en niet op de klemmen) ?), als dat zo is kun je er wel van uit gaan dat de accu slecht is. Als je een nieuwe haalt bij een auto materialen handel kunnen ze dat ook nog nameten.

patje1967 (0), 10 jaar geleden

beste Leden ,
het was dus wel degelijk de accu dat het begeven had , alvast bedankt voor de nuttige tips

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.