Renault Kangoo: Renault Kangoo kleurcode aansluitdraden ?

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: Dci 70

Hallo beste techneuten,sinds gisteren ben ik eigenaar van een kangoo verlengd uit 2004 met Dci 70 motor.Ik weet dat er werk is aan de wagen,maar zit met 2 vragen (problemen) welke ik niet kan oplossen. 1= De vorige eigenaar heeft de stekker van de radio-aansluiting afgeknipt.Daardoor geen leidraad met de originele kleurcodes.... 2= Deze wagen start alleen als ik een brug maak tussen de massa-pool van de batterij naar de motor.
Help me aub.....

Sammydeconinck

Geplaatst door Sammydeconinck (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

moderator (0) PRO, 11 jaar geleden

1. Ga naar een sloperij en knip daar bij een sloper een radiostekker met draden af en verbind dezelfde kleuren draad weer aan elkaar. Dan kun je gewoon weer verloppstekkers gebruiken en heb je alles weer origineel.

2. Er zal een defecte massakabel zijn tussen accu/carrosserie en motor. Gewoon een nieuwe, dikke kabel aanleggen.

Sammydeconinck (0), 11 jaar geleden

Hallo,bedankt voor de tip met de massakabel-bridge.Dit probleem is ondertussen al opgelost.....Nu zoek ik enkel nog de kleurcodes zoals die aan de aansluitstekker verbonden zijn.Ik kocht al de 2 isostekkers met losse aansluitdraden,normaal ging ik deze op de losse aansluitdraden van de kangoo verbinden.

RPJdeWeert (0), 11 jaar geleden

Tja. Dat is een kwestie van doormeten. Wat ik zou doen is hetgeen wat hierboven geopperd werd, ga naar een sloop, zoek een kangoo en knip daar de stekker uit.

Sammydeconinck (0), 11 jaar geleden

Hierbij de kleurcodes voor audio-aansluiting radio.Geel-groen=+ aansluiting,gestuurd na contact. Rood-wit= + aansluiting continu Zwart,dikke geleider= Massa Zalmkleur-lila = + links voor luidspreker Wit-lila = - links voor luidspreker Lila= + rechts voor luidspreker Wit-lila = - rechts voor luidspreker.
Groeten,Pascal

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.