Renault Trafic Phase Iii: motor start niet

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Diesel, Motorcode: 80Dci

sinds afgelopen zaterdag start mijn traffic niet . de motor draait wel rond en zeker maakt hij genoeg omwentelingen . echter hij slaat niet aan . Ivm de hevige kou (vorst ) laat ik hem goed voorgloeien iets wat normaal nooit nodig is . Tot op hedden geen problemen gehad kmstand 236.000 altijd onderhoud gepleegd. Wat ik alleen de laatste twee weken van het afgelopen jaar constateerde dat is dat ik in de cabine een lichte diesel lucht rook maar tijdens het starten en rijden had ik nergens hinder. Na het gloeien slaat hij niet aan en blijft er een rood lampje branden wat via naslagwerk in het boekje duidt op een brandstof injectie probleem . Herkend iemand dit probleem ?

klussenreus

Geplaatst door klussenreus (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Trafic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Lampje geeft aan dat er een storing is en een foutcode is opgeslagen in de motor-computer.
Uit laten lezen bij de dealer en je weet in welke hoek je moet zoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Trafic of stel zelf een nieuwe vraag.