Renault Scenic: Motorgeluid

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0 16V

Effe een vraagje, ik heb sinds enkele dagen een renault scenic 2.0 16v en wat mij echter opvalt is dat het motorgeluid vrij hard is als ik buiten naast de auto sta.
Het geluid heeft wel een beetje weg van een diesel. Volgens de verkoper is dat een typisch renault geluid. Ik heb zelf geen flauw benul, want ik heb zelf nog nooit renault gereden.
Is er iemand die dit kan bevestigen, of is er toch wat meer aan de hand, b.v. defecte injectoren.
Alvast bedankt voor de reacties

Warri

Geplaatst door Warri (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Treb (0), 15 jaar geleden

Moi,
Zou de nokkenasversteller kunnen zijn.
http://www.problemcar.nl/viewtopic.php?p...
Groet,
Bert

8je (0) PRO, 15 jaar geleden

Een geluid via de computer beoordelen valt niet mee... Ik zou er eens mee naar een andere dealer gaan en hen laten luisteren.

Warri (0), 15 jaar geleden

sorry voor mijn late reactie, ben er een tijdje tussenuit geweest. Ik ben bij de renault dealer langs gegaan en een monteur heeft geluisterd. Hij kwam vrijwel direct tot de conclusie dat inderdaad de nokkenasversteller defect was. Duur grapje, maar gelukkig heb ik 6 maanden bovag garantie. Ik heb inmiddels een afsrpaak gemaakt voor een reparatie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.