Renault Scenic: Naar links trekken op iets naar links schuin hellende weg

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Ik heb een Renault Scenic 1.6 dyn. comf. 22000 km. geerfd van mijn vader, de auto heeft vanaf het moment dat hij de auto heeft gekocht (Zieleman Nieuwleusen) 1-6-2007 met 13000 km een probleem met naar links trekken op een naar links hellende weg. Ben bij Renault garage geweest en deze constateerde dat mijn achterbrug beschadigd was. Auto is gerepareerd (kosten 2000 euro) opgehaald en probleem is exact als toen ik hem wegbracht. Garage gaf andere scenic mee, zelfde weg gereden en geen probleem. Garage heeft voorwielen omgewisseld maar probleem blijft. Tot nog toe wordt ik goed geholpen bij Renault en zij gaan zich verder beraden over mijn probleem. Zijn er mensen die mogelijk ervaring met dit probleem hebben ? Marco

gabber

Geplaatst door gabber (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

leon v8 (0), 15 jaar geleden

hallo iedere auto trekt wel iets in het stuur maar is de renault al een keer zeer precies uitgelijnd?? dit zou ik wel adviseren om te doen.

m.v.g leon

Santa (0), 15 jaar geleden

Laten uitlijnen bij een uitlijnspecialist met vermelding van de klacht.

gabber (0), 15 jaar geleden

Renault is een keer uitgelijnd bij Kwikfit en zij constateerde een afwijking achter die buiten toleranties viel, toen heeft renault uitgelijnd en daarna geconcludeerd dat achterbrug scheef was, na reparatie is hij nog een keer uitgelijnd en volgens Renault 100% ok.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.