Renault Laguna: Navigatie Laguna II

Bouwjaar: 2002

Mijn navigatiesysteem met groot kleurenscherm wil bij het herberekenen van de route nog al eens rebooten. Ik krijg dan eerst een zwart scherm, daarna het Renault logo. Vervolgens kan hij de stratencd niet meer lezen. Ik heb de set van 8 cd's Europa 2004/2005 van VDO. Nu heb ik gehoord dat het zou kunnen liggen aan de software van de Carminat. Ik heb softwareversie 1.96. De Renaultdealer zegt dat ze deze CD's (Software schijnt op de talen cd te staan) niet hebben. Renault Nederland verwijst me naar de dealer! Is er hier misschien iemand die een nieuwere versie dan 1.96 heeft? Wellicht worden die bij nieuwe Laguna's geleverd?

ezwets

Geplaatst door ezwets (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ezwets (0), 19 jaar geleden

Is er helemaal niemand met een nieuwe of bijna nieuw Laguna II met navigatie? Als er iemand een kopie heeft van de talen cd wil ik die wel belonen met de VDO cd's Europa 2004/2005.. wie oh wie?

Benny1076 (0), 18 jaar geleden

Jawel, bericht nu pas gelezen. Ik heb 14 dagen geleden een Laguna2 bouwjaar 2001 gekocht. En jawel er lag een talen cd versie 2.5 in het handschoenkastje. Weet je toevallig wat je allemaal met deze cd kan? Ik wil je wel een kopietje bezorgen, ben ook wel geïntresseerd in de cd's van Europa 2004/2005.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.