Renault laguna 2.0 baccara: airco doet gek

Bouwjaar: 1996

ik heb een laguna van 96 en de airco die doet het 1 minuut en dan zegt hij service en blaast niet meer, en daar zit ook klimaat control op.Ik heb vanmorgen de airco laten nakijken en deze hebben ze bij gevuld. de airco is getest want we hebben rechtstreeks stroom vanaf de accu erop gezet en het werd rond de nul graden in de auto en alles deed het.

Wat zou er kapot kunnen zijn .

hilgers38

Geplaatst door hilgers38 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

abc (0) PRO, 19 jaar geleden

controleer de stekker van je kachel motor eens willen wel eens wegbranden .
anders even uit laten lezen

safrane10697 (0) PRO, 19 jaar geleden

Het probleem van je airco zit hem in het kachelpaneel,er zit een beveiliging op op het moment als je volgas rijdt of onder de 500 toeren komt dan word de airco uit geschakeld
ook op het moment van het starten worden de kachel functie even onderbroken door een relais welke word aan gestuurd door het kachelpaneel.
Het kachelpaneel is vrij duur als je het dasboardkastje demonteerd zit daar achter een relais met meerdere rode draaden en een dunne bruine draad.
Als je nu de bruin draad aan de massa ligt omzeil je de beveliging van je kachel paneel en zal deze weer normaal werken.
Wij deden dit bij de renault dealer regelmatig om de kosten te drukken.

MHB (0), 19 jaar geleden

Heb zelfde probleem met airco (ECC) bij een Laguna uit 97. Deze heeft geen dashboardkastje maar een airbag. Waar zit het relais dan? Tevens kan ik de zekering niet vinden. Volgens Kluwer ALH zou die linksonder moeten zitten waar de overige zekeringen zitten. Niet dus. Weet iemand waar die dan wel zit?

hilgers38 (0), 19 jaar geleden

ik heb nog steeds geen oplossing,ben naar Frankrijk geweest en hij deed het tot ver in België en in 1 keer alles weer in service dus al sla je me dood ik weet niet wat het probleem is.

Draniem2373 (0), 18 jaar geleden

Ik ben bang dat de airco lek is. Heb een vergelijkbaar probleem gehad. Bleek dat er een minuscuul gaatje in een aluminium airco buis zat.
Dit lek kun je opsporen door te vullen met UV gevoelige vloestof.
Het lek is dan met een UV lamp te zien/vinden

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

laat hem eens uitlezen om te kijken wat de storings code is kom je een stuk verder mee

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.