Renault Laguna 2007: niet aanslaan/geen MIL

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorinhoud (cc): 1900

Het betreft een laguna 2 1.9DCI van 2007. Het probleem is dat de auto niet aanslaat (op n enkele keer na). Wanneer de kaart in de lezer wordt gestoken gaan er n aantal controlelampjes branden zoals bijv abs maar het motormanagement en gloeilampje lichten echter niet op. De enkele keer dat beiden lampjes wel gaan branden slaat de auto ook gewoon aan. Wanneer ik m probeer uit te lezen bij niet aanslaan krijg ik geen communicatie met motormanagement (ook niet via global obd). Ik heb de voedingen en massa's op de ecu nagelopen en deze lijken in orde vandaar dat ik begin te denken aan een defect regelapparaat maar ik hoor graag jullie visie of ervaringen.
Bvd met vriendelijke groet rob

jay-r

Geplaatst door jay-r (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Diagnoseoplocatie.nl (0) PRO, 8 jaar geleden

Check even het 5 volt circuit op een van de sensoren. Als dat afwezig is of laag, kan het zijn dat deze is kortgesloten door een sensor. Laat even weten, dan kan ik je uitleggen wat te doen .

Mvg diagnoseoplocatie.nl

jay-r (0), 8 jaar geleden

Heb toevallig vanavond regelapparaat opgestuurd naar actronic om te laten testen als hier niets uitkomt kom ik er bij je op terug. Bedankt voor de reactie.

jay-r (0), 7 jaar geleden

Het regelapparaat is getest en defect gebleken door de heren van actronic gerepareerd en nu start/slaat ie aan als n nieuwe.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.