Renault Laguna: Niet starten

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6-16v

Motor slaat niet aan, ook startmotor begint niet te draaien. dashbord lampjes gaan wel aan, Accu is volgens mij ok groen lampje op accu brand.

Verwoerd

Geplaatst door Verwoerd (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

is dit zo n apparaat die je met zo n kaart moet starten?zo ja probeer het eens met de reserve zit vermoedelijk daarin zijn veelproblemen mee

ejnn (0), 16 jaar geleden

blijft het roode knipperlichte branden? Zo ja, ook sneller?

Safrane10698 (0), 16 jaar geleden

Probeer eens om de startknop ingedrukt te houden tot de motor loopt. Als er een plastic pennetje is afgebroken in de kaartlezer dan start de auto niet meer automatischna één keer de knop in drukken. Dan moet je handmatig de start doen, net alsof je gewoon met de sleutel zou starten bij een oude auto. Mocht het indrukken van de startknop werken kan je het beste even de kaartlezer eruit halen en een nieuw palletjes er op lijmen. Scheelt je 400 euries.

rob9958 (0), 16 jaar geleden

Er zitten schakelaars in het koppelingspedaal en de versnellingspook om te voorkomen dat je start met de koppeling NIET ingedrukt en/of in z'n versnelling. Deze schakelaars kunnen stuk zijn. Heb ik zelf ook gehad met mijn Laguna.

Verwoerd (0), 16 jaar geleden

Auto starte vanmorgen zomaar weer. (heb nergens aangezeten).Heb auto laten uitlezen bij renault (Groningen), zij zeggen dat er geen storing is geweest volgens systeem. Het is geen kaartlezer probleem. renault denkt aan startmotor (279 euro incl.)

ejnn (0), 16 jaar geleden

meteen vervangen, mijn rekening nummer is 09060906

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.