Renault Scenic: Nieuwe software automaat scenic

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo, problemen met de automaat onze scenic.
de automaat gaat onder rijden in noodloop en als contact uit en aan gaat schakelt de bak weer prima.
Inmiddels zijn de brains vervangen evenals de 2 solenoids, nu rest alleen nog het aanpassen van de software aangezien de nieuwe solenoids graag aangestuurd willen worden met een frequentie van 100HZ ipv de oude frequentie van 50Hz.

vraag is nu bij welke dealer kan dit, en wat kost dat.
ik heb 2 dealers gebeld maar krijg geen antwoord op de vraag, ik weet niet of ik erin kan komen, en ik weet niet hoelang het duurt???

Ik kan het evt zelf nog wel maar heb geen renault Clip die nodig is om met de auto te communiceren.

iemand hier ervaring mee?

Jakie

Geplaatst door Jakie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Safrane10698 (0), 9 jaar geleden

Alle dealers kunnen dit. En ja soms komen ze er niet in en duurt het langer. Maar waar heb je de bak laten maken een beetje automaat revisie bedrijf regelt ook nieuwe software bij deze bak aangezien dit de oorzaak van het probleem is. Als je ermee door blijft rijden zal ook deze weer stuk gaan.

Jakie (0), 8 jaar geleden

bak zelf gerepareerd.. nu nog de software vervangen en de zaak is gereed

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.