Renault Grand Espace: noodloop te weinig turbodruk

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.2dci

hebben een renault espace 2.2dci die slaat onder het rijden in de noodloop. bij deze espace is de motor vervangen doordat er een verstuiver lekte en een gat in de zuiger brande. nu er een andere motor in zit geeft die onder het rijden op het display inspuitstoring aan. heb de computer uit gelezen en die geeft de storing aan van te weinig druk inlaatsysteem heb met verschillende dealers gebeld en die vertellen allemaal het zelfde verhaal EGR INTERCOOLER TURBO INLAATBUISEN. ALLES IS TOEN AL VERVANGEN. WIE KAN MIJ HELPEN WORD ER NU EEN BEETJE GEK VAN WEET NIET MEER WAT HET KAN ZIJN. WIE KAN MIJ ZO SNEL MOGELIJK HELPEN WANT DE KLANT WORD ER OOK NIET VROLIJKER OP! ALVAST BEDANKT VOOR DE MOEITE

marco7126

Geplaatst door marco7126 (0) PRO , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 17 jaar geleden

Je geeft weinig info? Hoe trekt de motor? Roken? Storingslampje gaat branden zodra de motor loopt of moet er vermogen gevraagd worden?
Heb je het juiste motortype ingebouwd?
Geen vacuümslangetjes verkeerd aangesloten?
Een gat in de zuiger betekent automatisch veel olie in het uitlaatsysteem dus is de kat. niet verstopt?

Jos5923 (0) PRO, 17 jaar geleden

ik denk dat henk het bij het rechte eind heeft, ik denk namelijk ook dat de kat dicht zit.
zeker omdat er bij de vorige motor olie in de uitlaat zal zijn gekomen.
succes.

marco7126 (0) PRO, 14 jaar geleden

de turbo was stuk

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.