Renault Espace: Vermogenverlies motor

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2,2 dCi aut.

Tijdens het rijden op de autostrade begon de wagen licht te schokken. Even later ging een oranje lampje branden + de melding op het dashboard 'injectie defect'. Vanaf dat moment heeft de wagen een groot vermogen verlies en rijdt 'licht' schokkerig. Wat kan hiervan de oorzaak zijn?

tiv11491

Geplaatst door tiv11491 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Espace? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

patrick_r (0) PRO, 17 jaar geleden

uit laten lezen en dan weet je iets meer (misschien verstuiver(s) )

Toevallig geen benzine getankt ?

tiv11491 (0), 17 jaar geleden

Neen, geen benzine getankt!

patrick_r (0) PRO, 17 jaar geleden

Dan dus ff uit laten lezen bij een dealer

tiv11491 (0), 17 jaar geleden

Gestelde diagnose bij dealer: kleppendeksel gebarsten! Met veel geluk komen de injecteurs los en met veel tegenslag moet de culasse eraf. Is om schrik van te krijgen zoveel miserie! Wat zal het volgende weeral zijn???

patrick_r (0) PRO, 17 jaar geleden

mijn ervaring is dat ze bij een 2,2 dci los komen zonder problemen.
wat is de culasse ??

tiv11491 (0), 17 jaar geleden

Culasse=cilinderkop, heb nog geen prijsopgave gekregen maar zal zeker veel geld kosten. Ik krijg stilaan bang van die auto: eerst een roulement achteraan, dan gerammel onderaan vervolgens McPherson rechts voor die kraakt bij het draaien, wat zal het volgende zijn???? In elke geval Patrick bedankt voor je reactie!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Espace of stel zelf een nieuwe vraag.