Renault Kangoo: olie in het koelsysteem

Bouwjaar: 1998

in het koelsysteem van onze kangoo troffen wij motorolie aan wie is bekend met dit probleem?hij rijdt verder goed,een tijdje terug starte hij slecht,maar dat was met een paar niewe gloeibougies opgelost,heeft ie nu beslist een lekke koppakking?er is geen druk in het koelsysteem,en dat zou wel zo moeten wezen met een lekke koppakking,wie kan ons helpen,het is een renault kangoo 1.9D-55 bj1998 en heeft ongeveer 250000km gedraait alvast bedankt gr dirk

bandit

Geplaatst door bandit (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Kangoo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

pieterp9094 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zou ook de oliekoeler zijn, ik weet echter niet zeker of deze kangoo er een heeft. Garage heeft wel apparatuur waarmee getest kan worden of het de pakking is of de oliekoeler.

jaap4744 (0), 18 jaar geleden

is hij te warm geweest????? hij heeft geen olie koeler. ten minste die vorige van mijn had dat niet. dat was bj 1998. ff garage net wat pieter zegt. draaien ze een dopje op het koel tankje. met 2 verschilende vloeistof er in en dan kijken ze er naar. welke kleur goed is. ik weet de kleur niet uit mijn hoofd meer.. gr jaap

Henk Nobach (0) PRO, 18 jaar geleden

Koppaking is lek tussen olie- en koelwaterkanaal. Het aantonen van een lekke pakking zoals Jaap bedoeld is dan niet van toepassing want die geeft alleen aan dat er uitlaatgassen in het koelsysteem zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Kangoo of stel zelf een nieuwe vraag.