Renault Scenic: olie verbruik

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4rn16v

ik heb pas een scenic aangeschaft op lpgg3 km stand 174400 na een kleine 3mnd rijden verbruikt de auto 1liter olie op 600km de garage heeft geen lekkage kunnen vinden nieuwe olie en olifilter geplaats binnen 3weken olie weg er vindt ergens een verbranding plaats maar het is niet zo dat de auto rookt of start als een oude diesel we weten nog niet waar we het in moeten zoeken geen olie lekkage te zien .weet iemand raad.

A1973E

Geplaatst door A1973E (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

als er geen lekkage is, dan verbruikt de motor olie


hoe is de carter ontluchting

A1973E (0), 12 jaar geleden

ik weet niet hoe de carteronluchting is maar ga het navragen bij mijn garage kan nog wel wat historie van de motor vertellen in 2008 bij km stand 140000 is de distributie riem vervangen en er is een kop revisie uitgevoerd .
men wil nu een soort motor reiniger gebruiken wat in zou houden dat de motor schoon gebrand wordt en daarna als een nieuwe motor weer ingereden moet worden ,maar er bestaat een kans dat als het niet helpt de motor stuk gaat vandaar dat ik me tot dit voorrum gemeld hebt om te kijken of iemand een oplossing weet ,dan kan ik er met mijn garage over hebben .
deze heeft me ook naar deze site verwezen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.