Renault Twingo: Olielekkage

Bouwjaar: 2012, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Beste autoexperts!

Zojuist een paar plekjes olie gevonden nadat we terug kwamen van de stad. Zie de foto's voor waar het ongeveer lekt. Ik stel deze vraag alvorens ik naar de garage ga hiervoor. Dan weet ik een beetje waar ik me op kan voorbereiden.
De km stand van de auto is ong. 65.000km en rijden er voornamelijk snelweg km's mee.

Alvast bedankt!
[url=http://postimg.org/image/4rws5331d/][img]http://s8.postimg.org/4rws5331d/2014_03_...[/img][/url]

[url=http://postimg.org/image/5g5mo11r5/][img]http://s8.postimg.org/5g5mo11r5/2014_03_...[/img][/url]

Geplaatst door

Roel22 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Foto s zijn niet echt duidelijk , maar heb je geen garantie meer ?

kaleido 1 5000
badge vip badge

10 jaar

De auto is van 2012 dus in mijn optiek nog in de garantie, als de auto volgens het onderhoudsschema is onderhouden hoeft u zich helemaal niet voor te bereiden. Het melden van de lekkage moet afdoende zijn.

ronny530 0

10 jaar

De foto's zijn idd niet heel duidelijk. Dit komt door het zonnetje van vanmiddag :) Even voor de duidelijkheid; het is de auto van mijn vriendin en is een leaseauto. De garage waar die auto altijd naartoe gaat vertrouw ik niet helemaal. Vandaar dat ik hier even peil omdat ik een beetje voorbereid wil zijn op hun verhaal. Het kan toch niet dat die auto zoveel lekt en maar 65k op de teller heeft.

Roel22 0

10 jaar

Nog minder om je zorgen over te maken , lease en garantie , ze moeten het gewoon maken/repareren lijkt mij.
Alles is mogelijk het blijft techniek , ik had bij mijn T5 al na 25000 km een kapotte homokineet van de aandrijfas.
Klepdekselpakking , carterpanpakking , een keerring zijn een paar mogelijkheden.

kaleido 1 5000
badge vip badge

10 jaar

Naar de garage geweest. Ze hebben er zonder blikken of blozen een nieuwe versnellingsbak onder gemonteerd en idd alles onder garantie. Bedankt voor jullie reacties!

Roel22 0

10 jaar

Ook ik heb een lekkage gehad aan de versnellingsbak en is netjes gemaakt door de daeler die er een nieuwe in heeft geplaatst.Niet iets wat je na de garantie periode moet hebben want is erg duur. Wel netjes dat ze het bij de B- beurt hebben waargenomen want de lekkage was minimaal.

leerkleur 0

10 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.