Renault Twingo: verlichting blower vervangen

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel

Hoe kan ik een lampje vervangen achter de blower schakelaar?

goudhaen

Geplaatst door goudhaen (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

8 Reacties

HansWestbroek (0), 10 jaar geleden

Je bedoelt wellicht het gedeelte waar je de ventilatie mee bedient? Dit moet je uit elkaar halen.

goudhaen (0), 10 jaar geleden

Inderdaad het is het linkergedeelte van de ventilatie bediening. Uit elkaar halen snap ik, hoe kom je daar? Er is nergens een schroef of iets dergelijks te vinden. De radio is in de console eronder geplaatst (af fabriek Renault) en deze krijg ik er ook al niet uit. Waar zit een schroef of klik systeem waardoor ik bij het lampje kan komen, voordat er iets afbreekt?

voyager (0), 10 jaar geleden

Eventueel achter de knoppen zelf?

j@n-willem (0) PRO, 10 jaar geleden

Goudhaan, verwijder de rooster bak bij je km teller en torx verwijderen.
De linker bak verwijderen zit met klik verbinding. Rechter bak in je handschoenen vakje 2x m8 verwijderen is je complete airbag module omhoog trekken dan de complete bak rondom verwijderen. Kab je er vanaf boven zijde bij 2x 1,2watt sreek lampje. Succes

j@n-willem (0) PRO, 10 jaar geleden

Gelukt al?

goudhaen (0), 10 jaar geleden

Ik lees nu net pas je bericht en ga er morgen mee aan de slag, in ieder geval vast bedankt. Als het gelukt is dan laat ik het weten.

j@n-willem (0) PRO, 10 jaar geleden

Inmiddels nu al wel gelukt?

goudhaen (0), 10 jaar geleden

Het is gelukt, niet echt eenvoudig, met name het losmaken van de module waar het steeklampje in geplaatst is. In ieder geval heel erg bedankt voor de uitleg.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.