Renault laguna: Oliemeter doet niets meer

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 3.0 V6-24V

Hallo allemaal,

De "oliemeter" doet het opeens niet meer.

De digitale indicatie van dagteller/boardcomputer laat bij het starten normaal een tijdje de oliestand zien: 00000 als alles goed is (als er wat olie verbuikt is dan dan -0000 bijvoorbeeld, geen olie is -----), sinds kort doet hij dat niet meer, hij gaat direct naar de dagteller. Ik heb het onderhoudsinterval overschreden, weet niet of dat er wat toe doet.

Weet iemand hoe je dat weer terugkrijgt anders dan de accuklem een tijdje lichten (nog niet geprobeerd, werkt misschien). Bedankt!

amaretto

Geplaatst door amaretto (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

fkoole (0) PRO, 16 jaar geleden

Oliepeilsensor defect? Onderhoudsinterval resetten? Langs de garage gaan?

amaretto (0), 15 jaar geleden

Volgens mijn garage is het de moeite van het repareren niet waard - inmiddels weet ik dat er ook een peilstok in zit en hoe je hem er uit krijgt - voor mij goed genoeg - auto is niet zoveel meer waard dus ik steek er ook geen geld meer in als het niet meer hoeft.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.