Renault Laguna: openen achterklep

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: V6 3.0 24v

achterklep gaat niet open. soms lukt het met vergrendeling te rammelen. op slot van slot enz. maar ook dat gaat niet meer. klep zit dicht en blijft dicht. daarvoor rij je geen grand tour. help hoe krijg ik mijn klep weer open.

fokke vd Zee

Geplaatst door fokke vd Zee (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Safrane10698 (0), 12 jaar geleden

De klep kan je open maken door even de bank naar voren te klappen en d an de kofferbak inklimmen , achter het middelste klepje zit het slot. Daar kan je door een palletje te bewegen de klep open kriijgen. Hierna verwiijder je het slot zodat je bij de schakelaar van het slot komt. In de schakelaar zit waarschijnlijk oxidatie, dit verwijderen en dan een beetje vaseline erop.

Vervolgens maak je de water afvoerslangetjes van de achterklep weer vrij van troep. En als je het echt goed wilt doen doe je een heel klein beetje kit over de rand van de schakelaar zodat als je deze terug plaats er geen spatwater vanaf de achterzijde meer de klep in kan langs de schakelaar.

fokke vd Zee (0), 12 jaar geleden

safrane,

bedankt voor de tip. het klopte helemaal en mijn klep gaat weer open.
dikke prima kerel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.