Renault Laguna: 13 of7 polige stekkerdoos met kabels aansluiten

Bouwjaar: 1998, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

hoy wil kabels aanleggen aan de trekhaak 7 of 13polig nu hoor ik dat wanneer je een spraak computer hebt je speciale kabels moet hebben verder heb ik gehoord dat er kant en klare kabelsets zijn die je via achterlichten er gewoon op klikt kan dat ook bij de laguna van 04-1998?? of als laatste vraag kan het geen kwaad als ik de kabels gewoon aanlegt en dat de compu gewoon nog reageert mvgrt henk

henkmor

Geplaatst door henkmor (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

gewoon orginele set bestellen, voor de rest 7 of 13 is meer aan jou

RPJdeWeert (0), 12 jaar geleden

Bij de Scénic II van mijn ouders heb ik zowel 13 als 7 op gezet..... De 13-polige zat er al op, met een pasklare stekkerset. Maar omdat die adapters zo waardeloos zijn heb ik daar toen de nieuwe 7-polige bij gezet, werkt perfect.

henkmor (0), 12 jaar geleden

hoy bedankt mij gaat het om het volgende als ik de kabels aanleg dan kan ik problemen krijgen met de spraak computer hoe kan ik dat oplossen?? mvgrt henk

Renaultmonteurtje (0) PRO, 12 jaar geleden

voor de 2de keer, gebruik een orginele kabelset....

RPJdeWeert (0), 12 jaar geleden

Als er een spraakcomputer in zit, altijd een originele (of autospecifieke) kabelset gebruiken inderdaad.

henkmor (0), 10 jaar geleden

opgelost en bedankt

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.