Renault MEGANE SCENIC: Opstarten

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4M A7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 79

Ik heb een probleem met mijn auto.
Ik moet hem meestal drie tot vier keer opstarten voordat de motor begint te draaien. waardoor komt dit en wat kan ik er tegen doen?

mvg,
Winand

Winand00

Geplaatst door Winand00 (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1620) PRO, 6 jaar geleden

Je bedoeld dat de startmotor niets doet , als je de sleutel omdraait ?
Zo ja , meet eens of er wel een signaal van 12v op het dunne draadje van het startrelais komt , deze zit boven op de startmotor en is te bereiken via de onderkant , ja is lastig bij komen.

Winand00 (0), 6 jaar geleden

nee, de startmotor doet het wel, maar de motor zelf gaat niet meteen aan.

kaleido 1 (1620) PRO, 6 jaar geleden

Dan ga ik voor een bdp sensor deze gaan nog wel eens stuk met deze verschijnselen tot gevolg .
Hij zit boven de versnellingsbak tegen het motorblok aan , vast met 2 m6 boutjes , stekkerverbinding kun je ook nog even controleren.

rob 250 (0), 6 jaar geleden

van de bdp sensor willen de pootjes in de stekker nog wel eens open buigen terug buigen met naald en dan klemmen ze weer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.