Renault Megane: P0033 en P0235 in megande 1.5 DCI

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5dci

Goedenavond heren,

Heb een probleem met een megane 1.5 dci. Auto rijdt normaal maar tijdens het acceleren van bijvoorbeeld 100 naar 120 op de snelweg gaat het service lampje branden. Auto uitgelezen en dus 2 foutcodes er in. P0033 en P0235. Auto rijdt verder wel normaal en trekt ook goed door. Niet roken en koud ook vlot starten.
Wie heeft hier ervaring mee? Op het grote www wel over geschreven maar geen concrete oplossingen.

mvg Alfred

Alfred265

Geplaatst door Alfred265 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Alfred265 (0) PRO, 11 jaar geleden

Goedemorgen,

Nee die was ik nog niet tegen gekomen maar is zeer zeker een mooie reparatiebewerking. Alvast bedankt en zodra we meer weten meld ik me weer.

Alfred265 (0) PRO, 11 jaar geleden

Goedemiddag,

Na wat metingen gedaan te hebben op de sensoren en geen vreemde dingen te hebben gevonden toch maar de turbo losgedraaid.
Het betreft een variabele turbo op deze auto en hiervan zat de verstelling muurvast. Turbo vervangen en auto is storingsvrij.
Oplossing maar vermeld omdat dat nog wel is schort aan sommige topicstarters.

mvg Alfred

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.