Renault Megane: Per ongeluk een dopje in de motorruimte laten vallen.

Brandstof: Benzine, Motorcode: 1400

Hallo,

Net bij mijn check-up die ik om de maand aan de auto uitvoer (Bandenspanning, Olie, Vloeistoffen) dag mijn lieftallige wederhelft lollig te zijn door me in mijn zei te knijpen.

Ik stond toen op het punt de fles ruitensproeier vloeistof dicht te maken waarna ik als reactie het dopje uit mijn handen liet vallen. Dit viel toen in de motorruimte waarna ik het er met een mogelijkheid meer uit krijg. (weinig ruimte in een megane)

Nu ligt het onder op een van de afsluitkappen onder de motor.

Nu wil ik graag weten of het kwaad kan als dit prutding enige tijd (tot het eruit valt) in de motorruimte blijft dansen?

mvg
Tom

Von_dutch88

Geplaatst door Von_dutch88 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1445) PRO, 10 jaar geleden

Stuiterd er vanzelf een keer onderuit , anders even de motorbeschermplaat los maken en hem eruit halen , is misschien wel zo fijn voor diegene die net achter je rijd als hij er onder vandaan komt.
Kan opzich geen kwaad dat hij daar ligt , natuurlijk.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.