Renault Megane: kacel/aanjager

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 14i 16v

Hallo, ik heb een Renault Megane Coupe 14i 16v sport van 1999 hier werkt de aanjager niet meer van zekering nagekeken deze was goed de bedieningspaneel ook goed.Nu is waarschijnlijk de module stuk maar waar zit de module van de aanjager? Zit die bij de aanjager in of zit deze er los bij.Wie weet dit of heeft dit ook al bij de hand gehad.

benny221

Geplaatst door benny221 , lid sinds 11 jaar geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 7 jaar geleden

Aanjager zit rechts achter je dashbordkastje , meet eerst eens of je überhaupt wel spanning hebt op de motor , voorschakelweerstand zit er links boven/achter.

benny221, 7 jaar geleden

Hallo, de kachel weerstand en de aanjager waren alle bij stuk.Een andere aanjager er in en alles werkt weer perfect.Bedankt voor het mee denken en graag tot een volgende keer. Groet, Ben

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.