Renault Laguna: piepend geluid.

Bouwjaar: 1997

Wanneer ik weg rij met mijn auto vanuit stilstand, (dus de auto uit zijn veren komt), én als ik het gas loslaat hoor ik een piepend geluid.
Het komt achter de motor vandaag, ongeveer ten hoogte van het spruitstuk.
Het klinkt als iets wat scharniert en olie nodig heeft. Ik heb zelf niet veel verstand van auto's maar misschien heeft iemand anders hetzelfde probleem ondervonden.
De koppeling functioneert naar behoren, en bij hogere snelheden waarbij de auto minder in- en uit de vering komt heb ik geen last.
Het betreft een Renault Laguna 1.8 RT Alize met ca. 200.000 km op de teller.

arnaud642

Geplaatst door arnaud642 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Rene9571 (0), 18 jaar geleden

Wat voor motor ligt er in? Rene

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

vlampijp piept op spruitstuk of tapeinden

arnaud642 (0), 18 jaar geleden

de motor? volgens mij een 1800 16V.

ksie (0) PRO, 18 jaar geleden

motor is een 1.8 8 klepper

mkmons (0), 18 jaar geleden

Mijn Laguna 1.8RT uit 1997 en met dezelfde motor heeft exact hetzelfde piepje. Volgens een monteur zou het ergens in de uitlaat moeten zitten, maar ook ik heb absoluut geen verstand van auto's. Het kon in elk geval geen kwaad zei hij.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.