Renault Megane: Pulse Cruise control

Bouwjaar: 2000

Hallo....

Ik heb met veel interesse op deze site rondgekeken maar kon het antwoord op mijn vraag nog niet vinden.

Ik zoek het pulssignaal van mijn auto.
Er zit geen grijze draad in de iso stekker wel zie ik een stukje terug in de kabelboom een afgeknipte blauwe draad?
De andere optie is om hem meteen van de bak af te pakken gele draad. De stuurunit van de cc zit in de motorruimte, vandaar. Ik heb al even onder de auto gelegen en de enige draadaansluiting die ik kan vinden zit links voor de linker aandrijfas.
Is dit de juiste stekker of heb ik daar de achteruitrijschakelaar te pakken. Zo ja waar vind ik dan wel de gele draad direct op de bak.

Ik hoop dat iemand mij verder op weg kan helpen.

Alvast bedankt

Gr. Albrecht Arts

Albrecht

Geplaatst door Albrecht (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Henk Nobach (0) PRO, 19 jaar geleden

Op de bak zit alleen de schakelaar van de achteruitrijlichten. Je kunt het snelheidssignaal het beste achter het instrumentenpaneel weghalen. Grijze stekker aansluiting 23.

Albrecht (0), 19 jaar geleden

@Henk,

Bedankt voor de info. Zal dan toch van de week het dashboard even lichten. Dat van de gele draad op de bak kwam trouwens van de TD van Goldautomotive. "Gele draad op de orginele pulsgever op de versnellingsbak." Vandaar mijn vraag hierboven.

Word vervolgt....

Gr. Albrecht

Albrecht (0), 19 jaar geleden

@ Henk en de master slotje mag erop.

Vandaag even het dashbord gelicht. Zaten natuurlijk geen nummers op de grijze stekker (ik had van een andere site al dat ik een grijze kabel moest hebben) Tellen dus links en rechtsom, want er zaten natuurlijk 2 grijze kabels, het is dus een licht-grijze kabel. De CC even aangesloten voor proef en alles werkt, nu nog even netjes wegwerken.

Gr. Albrecht

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.