Renault Megane: boek vraagbaak

Bouwjaar: 2005

Wie kan er mij helpen aan een technisch boek(autovraagbaak)of een ander boek met technische gegevens(motor,versnellingsbak,...)?,kan er mij iemand het adres bezorgen waar ik dit boek kan bestellen?Model:Megane 1.5,DCI

Dank bij voorbaat,Marc

marc vdk

Geplaatst door marc vdk (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

wat wil je precies weten over deze wagen ??

marc vdk (0), 19 jaar geleden

liefst zoveel mogelijk . ben eigenlijk op zoek naar het boek auto vraagbaak maar het is moeilijk te vinden . daar staan alle technische gegevens in van motor, remmen , versnellingsbak,...enz . het boek is een grote hulp voor herstellingen te doen . indien vraagbaak niet meer in de handel is mag het ook van een andere uitgever zijn ( megane 2004 1500 cc dci )

marc vdk (0), 19 jaar geleden

Zowel de vakman als de gevorderde doe-het-zelver heeft met deze vraagbaak een boek waaruit hij bijna alle gegevens kan halen die hij bij voorkomende werkzaamheden nodig heeft. De tekst wordt toegelicht met exploded views en doorsneden van verschillende auto-onderdelen.









Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.