Renault Megane: raam bestuurderskant

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.5 dci

mijn raam van de bestuurderskant gaat niet meer naar beneden
als ik 2 keer op sluiten druk gaat hij naar beneden en nog 2 keer drukken gaat hij weer naar boven dan doet alles het weer maar de volgende dag doet hij weer niet
weet iemand wat het is
ik denk zelf dat het de raam module is

Mcqueen

Geplaatst door Mcqueen , lid sinds 7 jaar geleden

5 Reacties

dupl-u-31709-5dd14a3d62d53+del moral, 7 jaar geleden

Met mijn megane(2005) heb ik ook verschillende problemen gehad met de ruiten.Zodanig zelfs dat ik een raam laten blokkeren heb in de garage.(electr.)
Enkele tijd geleden bij het verwisselen van mijn accu had ik de stroomtoevoer naar mijn boordcomputer onderbroken, en tot mijn verbazing werkte nadien zelfs dat raam terug normaal.
Hou er wel rekening mee dat na een stroomonderbreking bepaalde zakens abnormaal werken, maar na een tijdje kwam dat terug in orde.Ik denk dat de computer een tijdje nodig heeft om zich te resetten????

Laguna II 2.2dCi 2003, 7 jaar geleden

zou kunnen zijn net als bij de laguna dat als je stroom eraf is geweest je hem weer even in moet leren dat wil zeggen auto starten dan aan bestuurders kant raam open drukken dan gaat ie een stukje naar beneden herhaal dit tot ie helemaal open is en dan weer dicht doen als het goed is gaat dat ook met kleine stukjes als het goed is doet ie het dan weer normal tenminste bij mij wel zoms moet je dit ook doen bij de andere ramen

Heino4267, 7 jaar geleden

Raam inleren doe je door het raam helemaal te sluiten (ook als je daarvoor tig keer de omhoog knop in moet drukken) en daarna met het raam helemaal omhoog de "omhoog" knop 15 seconden ingedrukt vast te houden (het raam beweegt dan niet) . Dan zou het euvel verholpen moeten zijn totdat de accuspanning weg is geweest.

Mcqueen, 7 jaar geleden

[quote=Mcqueen]mijn raam van de bestuurderskant gaat niet meer naar beneden
als ik 2 keer op sluiten druk gaat hij naar beneden en nog 2 keer drukken gaat hij weer naar boven dan doet alles het weer maar de volgende dag doet hij weer niet
weet iemand wat het is
ik denk zelf dat het de raam module is[/quote]
ben vanmorgen bij de garage geweest en het roet op de contacten van het blokje schoon gemaakt en ingespoten

Mcqueen, 7 jaar geleden

ben vanmorgen bij de garage geweest en het roest op de contacten schoon geschuurd van het blokje schoon gemaakt en ingespoten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.