Renault Megane: Raammechanisme vervangen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hoi,

Van de week ging de raam (rechter passagier voor) niet meer open of dicht, bekleding verwijderd. blijkt dat de motor de kabels niet meer goed door laat gaan, de 2 veren zaten uit de motor en ging mee met de kabels die vast leken te lopen binnen in de raammotor.
met moeite de raam toch nog dicht gekregen. Vandaag de dealer gebeld die gaf aan dat als het raammechanisme
vervangen moest worden dit tussen de 350 en 500 euro gaat kosten, Weet iemand waar ik een nieuw raammechanisme kan halen? (behalve bij de renault dealer) of kent iemand een adres (regio den haag) die dit voor een redelijke prijs van vervangen.

bedankt voor de info

sarpmg

Geplaatst door sarpmg (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Punt (35) PRO, 13 jaar geleden

Er zijn verscheidene types (aansluiting verschil) dus neem de oude mee naar de universeel onderdelen zaak. Als de motor nog wel werkt kan je alleen het mechanisme kopen. Smeer de kabel en wieltjes extra in voor montage. Groeten .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.