Renault Clio: radiateur ontluchten

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Hallo ik wil graag mijn radiateur van mijn renault clio ontluchten maar weet niet goed waar het ventiel zit hij is van 1994,verder is hij prima alleen sins ik verleden week een nieuwe termostaat er in heb en koelvloeistof wordt hij niet warm.Wie kan mij helpen.
Met vriendelijke groet Joanna

joanna1957

Geplaatst door joanna1957 (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Bas_petiet (0) PRO, 14 jaar geleden

als je voor de auto staat zit de ontluchtingsnippels links boven op de radiateur. Deze moet je een kwartslag uitdraaien en wachten todat er kvs uitstroomt.

joanna1957 (0), 14 jaar geleden

hartelijk bedankt voor de tip ,het is gelukt.
Fijne feestdagen

vanessaatje (0), 14 jaar geleden

Ik heb een renault clio van het bouwjaar 1994, automaat. Gisteren (dinsdag 5 januari 2010) wilde ik hem starten maar kreeg hem niet in gang. Ik veronderstel dat dit te wijten is aan het koude weer. De batterij deed het nog, doch ik kreeg hem niet gestart.

Kan er mij soms iemand helpen?

Met vriendelijke groeten,

pieterp9094 (0) PRO, 14 jaar geleden

Start svp even een nieuw topic !

Bas_petiet (0) PRO, 14 jaar geleden

[quote=vanessaatje]Ik heb een renault clio van het bouwjaar 1994, automaat. Gisteren (dinsdag 5 januari 2010) wilde ik hem starten maar kreeg hem niet in gang. Ik veronderstel dat dit te wijten is aan het koude weer. De batterij deed het nog, doch ik kreeg hem niet gestart.

Kan er mij soms iemand helpen?

Met vriendelijke groeten,[/quote]
Je kunt beter zelf even een Topic openen met je probleem Bij (particulier Renault) Dan heb je veel sneller een goed antwoord op je probleem. Draait de motor wel goed rond bij het starten of doet hij helemaal niets?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.