Renault Clio: Radio Cabasse Code invoeren

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: 16 16v

Mijn Clio Initiale uit 2006 (nieuw model) heeft een Cabasse 6cd front lader. De stroom is eraf geweest en nu wil ik de code invoeren. Mijn boekje klopt niet. Daar hebben ze het over een vierkante stuurwielbediening,(zoals Clio 2) maar ik heb 2 knopje als flippers hard/zacht, daarachter een wieltje en dan 2 knopjes met een pijltje.
Als ik aan het wiel draai, kan ik het eerste cijfer veranderen. Maar hoe kom ik bij het volgende cijfer om te veranderen en hoe bevestig ik de code? heb alle knoppen al ingedrukt en ingedrukt gehouden, maar hij blijft bij het eerst in te voeren cijfertje...

Cliodennis

Geplaatst door Cliodennis (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Clio? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

heilvesh (0), 13 jaar geleden

Hallo ,

Je moet dat wieltje naar voren klikken en dan ga je naar het 2 cijfer en dan het 3 en het 4 en dan moet je bij de 4de als je klaar bent het wieltje langer naar voren houden en dan begint de radio van zelf te spelen

Groetjes Henk

Cliodennis (0), 13 jaar geleden

Hopla... En we hebben weer muziek ! Bedankt !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Clio of stel zelf een nieuwe vraag.