Renault Megane: radio / navigatie systeem display valt af en toe gedeeltelijk we

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Van het radio / navigatie systeem display (werkend met pictogrammen) is nu met regelmaat de onderste helft van het display verdwenen.
Hierdoor is de tijd en temperatuur niet meer als zodanig zichtbaar. Indien men heel goed naar het display kijkt kan men nog wel net de tijd
en temperatuur herkennen, maar dit is niet afleesbaar tijdens het rijden. Ook is het als een voorgekomen dat de rechter helft in zijn geheel ook niet meer leesbaar was.
Het draaien van de lichtdimmer heeft niet tot resultaat dat het display alles weer goed weer geeft.
Na alle waarschijnlijkheid hebben we hier ergens met een los kontact te maken daar het display ook wel weer eens alles normaal weer geeft, al is dit laatste steeds minder het geval.
Is er een mogelijkheid om makelijk bij het display te komen om zodoende nader te onderzoeken wat er verder aan de hand zou kunnen zijn.

nlrcl

Geplaatst door nlrcl (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

jan1958 (0), 16 jaar geleden

waarschijnlijk zit er toch iets aan het display los. rotstoring om te achterhalen. probeer een werkend 2-de hands display te bemachtigen en wissel hem uit.
suc6

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.