Renault Twingo: Radiocode Twingo 1

Bouwjaar: 2000

Schitterend twingootje gekocht. Heb alleen accu moeten vervangen en natuurlijk staat er nergens een radiocode Is er iemand die hem kan genereren voor mij.

gegevens op de radio zijn:
BP8128X1304733
7 648 128 091
0215253
Betreft een Blaupunkt Renault Mono CD H3

akootje

Geplaatst door akootje (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Twingo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

abc (0) PRO, 8 jaar geleden

staat er niet meer op de sticker aan de zijkant van de radio?

ronny530 (0), 8 jaar geleden

De code staat echt niet op de radio want die wordt apart meegeleverd. Een gang naar de dealer is de snelste optie want die kan tegen een vergoeding de code uitlezen.

ferdinand (60), 8 jaar geleden

Google even,Er zijn veel free radiocodes sides.
ferry

Heino4267 (225), 8 jaar geleden

Auto bij de Renault-dealer gekocht? Dan staat de radiocode op de aankoopbon.
Sommige Renault-dealers geven de code ook gratis als je het vriendelijk vraagt en meteen middels de autopapieren kunt aantonen dat je de eigenaar van de auto bent.

akootje (0), 8 jaar geleden

Auto particulier gekocht en zat verder niets bij. Ook op zijkant radio staat verder niets behalve een vage combinatie 972Q helemaal rechts op de stikker. Diverse apps geprobeerd waarbij zelfs de sticker gescant is maar krijg dan een pincode die niet klopt

Garage_LUX (0) PRO, 8 jaar geleden

Als het de originele radio is kun je deze code opvragen bij de Renault dealer

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Twingo of stel zelf een nieuwe vraag.