Renault Megane: recerculatieklep

Bouwjaar: 2000

dag,die klep is stuk ,dus als je start zegt hij een paar keer ,tok tok tok ,en dan is dat weg,ik zow graag ook die stekker uittrekken,is dat die grote rode stekker,dat je ziet ,als je dat stuk (paravan)wegneemt ,onder de linkse ruitenwisser,dat hier al ergens gelezen.16 klepper rxe met airco. 61000 km.eertse eigenaar dank bij voorbaat.ben wel een leek in zo dingen,maar een stekker uittrekken kan ik wel,maar moet de juiste zijn he' etienne degrande

etienne2951

Geplaatst door etienne2951 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Mégane? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Tinus11474 (0), 18 jaar geleden

dan zou ik die klep maar vernieuwen ,
dan doet hij ook niet meer ,tok tok tok.
en verder ????????? beetje onduidelijke vraag!!!

etienne2951 (0), 18 jaar geleden

hallo,die klep kan gewoonafgesloten worden,met de stekker er uit te trekken,heb dat hier nog gelezen op het forum.er is daar veel te veel werk aan.die klep staat toch altijd open.weet niet juist waar die stekker zit??

etienne2951 (0), 18 jaar geleden

hallo,het is het zelfde geval,als andre wijnands,pagima 34van 26-03-2004.waar zit die stekker juist is dat die rode stekker dat je kan zien??dank

abc (0) PRO, 18 jaar geleden

het is een kleine stekker met 2 kabels vlak bij de rode stekker

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Mégane of stel zelf een nieuwe vraag.