Renault Grand Scenic: Regelmatig uitval van de blower ontwaseming

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: K4M W7, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 83

Ik heb het volgende probleem de bij de ontwaseming van de ramen gebeurt met de AC het probleem is nu dat deze regelmatig uitvalt en deze een hele tijd uit blijft de gewone blower doet het dan wel goed. Ik heb wel het idee dat de blower bij de zijramen minder hard blazen. Is er iemand die hetzelfde probleem gehad heeft?
Voordat iemand zegt dat het aan de kachel weerstand ligt, deze heb net vervangen. Dit probleem had ik ook al voor deze vervanging.

jurjensh

Geplaatst door jurjensh (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Scénic? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Heino4267 (215), 6 jaar geleden

Ligt dat niet aan de buitentemperatuur?
Beneden +6 graden (dat kan een graadje meer of minder zijn) schakelt de airco uit zelfbescherming uit (bevriezingsgevaar).

jurjensh (0), 6 jaar geleden

Dit kan misschien een mogelijkheid zijn. Dat zou wel zonde zijn want ontwaseming van de ramen gaat wel een stuk sneller.
Moet dit dan niet in het instructie boekje staan?

kaleido 1 (1600) PRO, 6 jaar geleden

Nee dit staat niet in het instructieboekje , maar als de temperatuur in de auto voldoende hoog is , zal de airco het gewoon gaan doen , het zou kunnen dat de koudemiddelvulling te laag is , laat dit eerst eens controleren .

jurjensh (0), 6 jaar geleden

Ik heb een afspraak gemaakt bij airco monteur om te controleren of het niveau te laag is ik laat hem ook direct reinigen. Ik wel heb wel eerst aangegeven om te kijken of het zin heeft om te vullen het kan ook zijn dat de airco de geest heeft gegeven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Scénic of stel zelf een nieuwe vraag.