Renault Laguna: Regensensor

Bouwjaar: 2001

De regensensor/ intervalstand van de ruitenwisser lijkt niet te reageren op regendruppels. Alleen de gewone stand en de snelle stand van de ruitenwissers laten de wissers heen en weer gaan. Weet iemand waar dit probleem door veroorzaakt kan zijn? En natuurlijk hoe dit is op te lossen?

guy3906

Geplaatst door guy3906 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Renault Laguna? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

erwin2915 (0) PRO, 19 jaar geleden

even uitlaten lezen door de reanultdealer kan inwendig een storing inzitten maar dat kun je zo zien als je hem uitlaat lezen met de clip gaan wel vaker stuk.succes

ksie (0) PRO, 19 jaar geleden

regensensor waarschijnlijk defect deze zit bij de binnenspiegel

guy3906 (0), 19 jaar geleden

En is zo'n sensor eventueel zelf te vervangen? Of krijg je dan weer te maken met inleren en afbrekende onderdelen? Of moet meteen de hele spiegel ed. vervangen worden?

jafeth (0), 5 jaar geleden

Ik heb denk ik een soortgelijk probleem met de regensensor. Als ik de ruitenwisser op interval zet bij droog weer, zou hij toch uit moeten blijven staan? Hij blijft maar om de paar seconden wissen. Ik denk dat de sensor het helemaal niet doet?
Kan dat kloppen?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna of stel zelf een nieuwe vraag.